1 Stea2 stele3 stele4 stele5 stele (No Ratings Yet)
Încarc...

EcoQuantum Saver – facturile de energie electrică scad la jumătate? Citește recenziile

EcoQunatum Saver

Prețul energiei electrice este în continuă creștere; astfel, mulți oameni caută modalități de a-și reduce facturile. Ideile sunt diferite. Există, de asemenea, dispozitive speciale pentru reducerea consumului de energie electrică. Unul dintre ele este EcoQuantum Saver. Cum funcționează și își îndeplinește funcția? Iată răspunsurile la toate întrebările dumneavoastră.

Cum este cu creșterea prețurilor în țara noastră, probabil toată lumea știe. Acestea se aplică practic în toate domeniile vieții, inclusiv consumului de energie electrică. Prețurile la energie electrică cresc tot timpul. Prin urmare, este normal ca toată lumea să caute toate modalitățile posibile de a economisi bani. Dispozitive care economisesc energie, becuri economice, oprirea dispozitivelor inutile sunt doar câteva dintre aceste metode. De asemenea, unii încearcă mai mult, să le numim metode „sofisticate”, bazate umblatul la contoare. Nu vă recomandăm ceva de genul acesta, deoarece consecințele pot fi destul de costisitoare pentru dumneavoastră dacă sunteți prins.

Cu toate acestea, apar alte metode – complet legale. Până acum nu au fost atât de cunoscute, dar românii le folosesc din ce în ce mai des – părerea generală este că sunt pur și simplu eficiente. Vorbim despre un dispozitiv numit EcoQuantum Saver. Să privim mai atent cum funcționează și ce ne oferă. Să verificăm și care sunt părerile despre el.

EcoQuantum Saver – ce este?

EcoQuantum este un dispozitiv care are ca obiectiv reducerea consumului de energie electrică de către toate dispozitivele conectate la rețeaua electrică din casă. Dispozitivul afectează direct fluxul de energie electrică, eliminând așa-numitul curent pasiv (care doar supraîncărcă inutil rețeaua și generează pierderi). Rămâne doar curent activ, care este utilizat pentru alimentarea fără pierdere de energie a dispozitivelor electrice.

De asemenea, efectul eliminării fluxului de curent reactiv este un consum de energie mai mic înregistrat pe contor, ceea ce reduce și facturile. Cu toate acestea, ceea ce este important este faptul că dispozitivul funcționează într-un mod complet legal și nu înșeală contorul, de aceea suntem siguri că utilizarea sa nu va avea consecințe negative sub forma acuzațiilor de înșelăciune din partea unui furnizor de energie electrică.

În Europa de Vest, folosirea acestui tip de dispositive de economisire este foarte populară. Cercetările arată că fiecare a doua gospodărie le folosește acolo. Este utilizat nu numai în apartamente și case private dar și în magazine, birouri, restaurante, centre de fitness, instalații industriale și multe altele.

EcoQuantum Saver – efecte

Ca urmare a utilizării EcoQuantum Saver, facturile lunare de energie electrică scad cu 30-50% (în funcție de dispozitivele utilizate). Totuși, acest lucru nu este totul. Eliminarea curentului pasiv reduce, de asemenea, riscul supraîncărcării rețelei și prelungește durata de viață a aparatelor electrice din gospodărie. De asemenea, face ca dispozitivele electrice să emită mai puține radiații electromagnetice. După cum se știe, asemenea radiații sunt dăunătoare oamenilor. Dacă dispozitivele electrice folosesc energie mai curată, fără curent reactiv inutil, ele emit mai puține radiații, ceea ce se traduce, evident, în protecția sănătății.

Avantajele EcoQuantum Saver

Avantajele acestui dispozitiv care trebuie menționate sunt:

 • ușurință de utilizare – asamblarea este foarte simplă și poate fi realizată de orice persoană, chiar și un copil se poate descurca
 • legalitate totală – dispozitivul nu înșeală contorul, ci determină doar utilizarea mai eficientă a energiei
 • pe lângă reducerea facturilor la energie electrică, durata de utilizare a dispozitivelor electrice este prelungită
 • reduce cantitatea de radiații electromagnetice dăunătoare emise de dispozitivele electrice

Eficacitatea a fost confirmată de numeroase studii și este explicată științific. Amortizarea investiției are loc în 1-2 luni.

Cum se montează EcoQuantum Saver?

Instalarea acestui dispozitiv este foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să plasați dispozitivul direct în tabloul electric din apartament sau casă, deci în cutia de siguranțe. În orice caz, totul este explicat în instrucțiunile pe care producătorul le atașează ambalajului. Alte surse posibile de consum de energie electrică unde poate fi instalat dispozitivul sunt, de asemenea, enumerate acolo.

Nu sunt necesare instrumente suplimentare pentru montarea dispozitivului. Oricine se poate descurca cu acest lucru fără abilități speciale.

EcoQuantum Saver – preț și de unde să îl cumpărați

Prețul EcoQuantum Saver variază în funcție de pachetul pe care decideți să îl cumpărați.savings

 • Oferta de o persoană, recomandată pentru cei singuri – 1 dispozitiv – costă 358 de lei, la reducere poate ajunge la 179 de lei
 • Oferta pentru familii, recomandată pentru familii până la 5 membri – 2 dispozitive + 1 gratuit – costă 1074 de lei, la reducere poate ajunge la 358 de lei
 • Oferta business, recomandată pentru întreprinderi – 3 dispozitive + 2 gratuite – costă 1790 de lei, la reducere poate ajunge la 537 de lei.

Reducerile sunt rare, așa că, dacă găsiți una, este mai bine să vă decideți rapid. Interesul pentru dispozitiv este foarte mare, așa că producătorul decide rar să ofere reduceri.

Dispozitivul poate fi achiziționat de pe site-ul producătorului. Puteți fi sigur că de acolo veți cumpăra produsul original. În prezent, nu este disponibil pe alte site-uri, inclusiv pe portaluri de licitații cum este okazii. Dacă cumpărați acest dispozitiv de pe un alt site decât site-ul producătorului, riscați să primiți un produs contrafăcut. Prin urmare, fiți atenți și cumpărați numai de la o sursă fiabilă!

Păreri despre EcoQuantum Saver și comentarii forum

Cum arată părerile despre acest dispozitiv? Să vedem ce se scrie despre el pe site-uri web – forumuri și rețele sociale.

Marius N., 28: Locuim într-o casă nou construită. Am cheltuit banii pe lucrările de construcție, așa că trebuie să economisim acolo unde este posibil. De aceea încercăm să economisim și apă și energie. Am citit deja toate articolele pe această temă. În timpul căutării am dat peste EcoQuantum Saver, despre care se spune că economisește energie electrică. Nu am stat mult pe gânduri și am decis să-l încerc. După ce a venit coletul, l-am instalat în conformitate cu instrucțiunile lângă contor și am așteptat rezultate. Când am văzut factura după o lună, am fost plăcut surprins – suma era mai mică decât de obicei, aproape la jumătate. De aceea cred că achiziția a fost o decizie foarte bună și recomand tuturor acest mod de a economisi.

Cristian R., 35: Merită recomandat oricui dorește să-și economisească banii. Investiția se amortizează după o lună și este o modalitate complet legală, astfel încât nimeni nu se poate plânge de faptul că înșelăm furnizorii. Până în prezent, nu am găsit o modalitate mai bună de a economisi electricitate.

Natalia C., 43: Când am aflat de acest dispozitiv, am decis să îl încerc. Am comandat-o, iar a doua zi după-amiază pachetul a sosit deja. M-am gândit că este timpul să-l testez – așa că am instalat dispozitivul 🙂 Ei bine, data viitoare când a venit facture, arăta cu 1/3 mai puțin. Deja după 2 luni, achiziția s-a amortizat, iar acum doar EcoQuantum îmi generează economiile. L-am cumpărat și pentru biroul meu, unde economisesc de asemenea curent. Recomand 🙂

EcoQuantum Saver – părerea editorului

Este EcoQuantum Saver un dispozitiv demn de recomandat celor care vor să economisească energie electrică? Opiniile de mai sus vorbesc de la sine, comentariul nostru aici este probabil de prisos. Singurul lucru pe care vă recomandăm să vi-l amintiți este că toate achizițiile trebuie făcute pe site-urile oficiale ale producătorului.

UWAGA!
ecoquantum saver produkt
Până la 50% DISCOUNT! Reducerile sunt valabile până în data de 11:59 pm
ecoquantum saver produkt

EcoQuantum Saver este un dispozitiv care vă permite să economisiți 30-50% la facturile de energie electrică.

Dispozitivul funcționează pe principiul eliminării energiei reactive inutile, care supraîncărcă rețeaua și generează mai multă utilizare pe contor și nu este deloc necesar pentru buna funcționare a dispozitivelor electrice.


Promoția durează până la: 11.59 pm

Din cauza epuizării stocului, vânzarea este pentru un timp limitat.

Reducere specială : până la 50% DISCOUNT + rambursarea banilor în cazul în care nu sunteți mulțumit de produs!

Revendicați reducerea

Postat în conformitate cu

21 gânduri pe “EcoQuantum Saver – facturile de energie electrică scad la jumătate? Citește recenziile

 1. Acest dispozitiv pare foarte interesant, mai mult pentru că alte astfel de lucruri pe care am avut ocazia să le testez s-au dovedit a fi false, dar nu va fi la fel de data asta??

 2. În cazul meu, facturile după utilizarea acestui dispozitiv s-au dovedit a fi mai mici cu 73 de lei, pentru energia electrică am plătit 120 de lei până acum, deci este un beneficiu. Din punctul meu de vedere, îl pot recomanda.

 3. Recunosc că sunt surprins pozitiv pentru că toate celelalte feluri de acest tip de economisitoare eco și mai știu eu ce s-au dovedit a fi inutile, dar în acest caz nu m-am lăsat înșelat –am căutat câteva informații și recenzii pe internet și s-a dovedit că nimeni nu s-a plâns că este vorba doar un truc de marketing. De aceea, l-am comandat eu și chiar funcționează. Ce pot să spun, sunt foarte fericit pentru că plătesc cu adevărat mult mai puțin pentru energia electrică decât înainte, oferta medie a facturii de energie electrică era de aproximativ 100 de lei pentru mine și acum este 60 de lei

 4. Dacă cineva întreabă cum funcționează – recomand să citiți despre fenomenul piezoelectric, în combinație cu utilizarea condensatoarelor, acest lucru vă permite să creați o matrice care colectează ioni negativi și purificând fluxul de curent electric de poluarea inutilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *