1 Stea2 stele3 stele4 stele5 stele (37 votes, average: 3,41 out of 5)
Încarc...

FreshDepil – cremă pentru inhibarea creșterii părului – cum acționează, păreri, recenzii

FreshDepil – cremă pentru inhibarea creșterii părului – cum acționează, păreri, recenzii

Problema părului excesiv este foarte enervantă pentru multe femei și bărbați. În secolul 21, mulți oameni și-ar dori să scape de părul nedorit pentru totdeauna. Acest lucru a cauzat nevoia de a crea o varietate de metode noi în ceea ce privește îndepărtarea părului de pe corp. Inițial, principala metodă o reprezentau aparatele de ras. Apoi au fost create diferite tipuri de substanțe de îndepărtare a părului. Ceara este, de asemenea, o metodă la modă. Recent, pe piață au apărut precum ciupercile după ploaie diferite tipuri de produse care slăbesc firele de păr, pentru a le face să dispară. Unul dintre ele este FreshDepil. Producătorul asigură că după prima utilizare efectele sunt vizibile în 5 minute. Este produsul într-adevăr la fel de eficient cum susține producătorul? Pentru cititorii noștri, am decis să verificăm. Vedeți dacă FreshDepil vă poate ajuta să scăpați de părul din locurile nedorite.

FreshDepil – Compoziție

FreshDepil – cremă pentru inhibarea creșterii părului – cum acționează, păreri, recenziiCrema care inhibă creșterea părului este folosită de către clienți în diferite locuri ale corpului și de aceea este făcută numai din ingrediente naturale. Pe pagina sa, producătorul indică următoarele substanțe active în compoziția lui FreshDepil:

Uleiul de argan – acest ingredient este responsabil să prevină îmbătrânirea pielii și furnineaza organismului vitaminele A și E.

Uleiul de lavandă – funcționează ca antiseptic și anti-inflamator. Ajută la detoxifierea pielii și la curățarea pielii.

Glicerina – hidratează pielea. Se utilizează în tratamentul asociat cu pielea grasă. După cum se vede, ingredientele nu spun clar care substanțe slăbesc firele de păr. Aceasta este o alegere uimitoare a producătorului de a nu spune care ingredient joacă un rol atât de important.

FreshDepil – Ce conține pachetul

În cutie, pe lângă o sticlă de 150ml cu FreshDepil, mai sunt următoarele: burete cu două laturi pentru aplicarea și îndepărtarea cremei pe piele, spatulă pentru aplicarea cremei pe burete, și mănuși de protecție deoarece mâinile trebuie să fie protejate în timpul aplicării cremei. Aceasta evidențiază preocuparea producătorului pentru siguranța consumatorilor.


Rețeta secretă folosită de modele! Scapa de excesul de greutate și vezi modul în care acestea arata atat de bine cu această metodă ciudata…


FreshDepil – Metoda și timpul de aplicare

Prima lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă puneți mănușile de protecție și să vă asigurați că locul pe care dorim să aplicați cremă este uscat. Stoarceți crema pe partea netedă a buretelui și aplicați-o apoi pe părul nedorit. Stratul de cremă trebuie să fie relativ gros și egal. Apoi, așteptăm să acționeze. Pe picioare, durează 5 minute, pe mâini și sub braț, precum și în zona inghinală, crema poate fi îndepărtată cu spatula după aproximativ 2 minute. Producătorul recomandă spălarea cremei după cel mult 6 minute. După îndepărtarea cremei și a părului din locurile nedorite, este necesară clătirea pielii cu apă.

FreshDepil – Efectele folosirii

Producătorul spune că produsul este foarte eficient și ca are următoarele efecte:

  • Creșterea fiecărui fir de păr este încetinită
  • Părul se scurtează
  • Crșterea părului începe să fie oprită

După cum vedem, firele de păr sunt slăbite și creșterea lor devine limitată. Astfel, FreshDepil rezolvă problema părului care crește prea repede în locuri nedorite.

FreshDepil – De unde să cumpărați? Cât costă?

Produsul FreshDepil este disponibil pe internet. Puteți găsi acolo o mulțime de oferte, de exemplu, pe site-urile de licitații. Dacă veți decide să achiziționați acest produs, vă recomandăm să faceți acest lucru direct pe site-ul producătorului. Produsele contrafăcute sunt adesea prețul mai ieftine, dar ce rezolvăm? Nu există garanția că vor funcționa. Produsele cumpărate de la producător funcționează garantat. În plus, dacă nu sunteți mulțumit, nu există nicio problemă cu returnarea. Când vine vorba de preț, o sticlă costă 139 lei. Destul de mult pentru un astfel de produs.

FreshDepil – Recenzile utilizatorilor

Am căutat oameni care au cumpărat și folosit acest produs și care să dorească să le povestească și altora despre experiența lor. Din păcate, era greu să găsești astfel de persoane. Totuși, am găsit două persoane care au acceptat să își împărtășească experiențele avute cu FreshDepil.

Ioana, Satu Mare
Mă săturasem de epilatul dureros cu ceară. Am găsit pe internet reclama la FreshDepil și s-a dovedit a fi cea mai bună soluție. Am decis să încerc. Din păcate, trebuia să aștept destul de mult timp să îmi primesc pachetul. Nu îmi dau seama de ce, poate întârzierea a fost cauzată de o cerere mare sau a fost doar o greșeală. Despre produs – chiar ajută la îndepărtarea părului. Cu toate acestea, numai în cazul în care firele sunt relativ scurte. Dacă sunt prea lungi, uneori trebuie să repet procedura de două ori. Mi se pare destul de enervant.

Irina, Iași
Am experimentat FreshDepil a început chiar înainte de balul de la facultate. Trebuia să scap de fire de păr, așa că am cumpărat FreshDepil. Produsul de fapt m-a ajutat, am scăpat de fire de păr. Cu toate acestea firele de păr se regenerează mult mai repede decât înainte de folosire. Nu mă așteptam la un asenenea efect secundar, așa că în mod sigur nu îl voi mai cumpăra.

FreshDepil –  Recenzie

FreshDepil – cremă pentru inhibarea creșterii părului – cum acționează, păreri, recenziiDupă ce am citit părerile despre FreshDepil nu putem afirma pe deplin că produsul este eficient. Femeile care au decis să-l cumpere spun că, de fapt, ajută la îndepărtarea firelor de păr, dar efectele secundare pe care le-au observat sunt foarte diferite. Merită să vă gândiți la eficacitatea și efectele secundare – chiar merită să îl folosiți? Vă recomandăm să vă gândiți la toate aceasta înainte să îl cumpărați. Nu ezitați să ne spuneți opinia dumneavoastră despre produs în partea de jos a articolului.

15 gânduri pe “FreshDepil – cremă pentru inhibarea creșterii părului – cum acționează, păreri, recenzii

  1. adevărul este că „suplimentele” ca acestea nu funcționează. Dacă cineva dorește cu adevărat să limiteze în mod eficient problema părului în creștere, singura soluție care ajută este laserul. Orice altceva este doar jumătate de măsură.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *