1 Stea2 stele3 stele4 stele5 stele (51 votes, average: 4,83 out of 5)
Loading...

Cine este misterioasa Livia? Află povestea ghicitoarei care te poate ajuta să atragi bunăstarea.

Cine este misterioasa Liva? Află povestea ghicitoarei care te poate ajuta să atragi bunăstarea.

Livia este o ghicitoare și o cititoare cunoscută în România. Este o persoană unică și misterioasă. Povestea ei arată cât de puternică este influența magiei și a ritualurilor și cât de utilă în viața noastră este cunoașterea practicilor rituale și semnificația lor pentru îmbunătățirea prosperității, atragerea bogăției, a norocului și a sănătății.

Puterea magiei a fascinat-o întotdeauna pe Livia, care a făcut scopul principal acela de a-I ajuta pe alții – oamenii nevoiași care se află întro situație financiară gravă. Datorită cunoștințelor ei mistice, biroul esoteric al Liviei este vizitat de oameni din toată țara. Foarte des aptitudinile magice și cunoștințele ei despre practicile rituale i-au salvat pe clienții săi de la probleme financiare grave. Fără îndoială Livia nu este doar o persoană misterioasă – ghicitoarei nu-i place să vorbească despre ea însăși, ci și o persoană deschisă care poate să-i asculte pe ceilalți și este dispusă să împărtășească cunoștințele sale mistice.

Livia – o cititoare de tarot care știe cum să atragă bunăstarea, norocul și prosperitatea.

Într-unul dintre interviuri, Livia a spus că norocul și bogăția pot fi obținute prin cunoașterea și practicarea unui ritual magic antic care atrage noroc și prosperitate. Cunoașterea arcanei ritualului a ajutat mulți oameni să scape de o situație financiară dificilă, uneori chiar tragică. Anti-Jinx Ritualpermite îmbogățirea rapidă și scăparea de ghinion. Livia subliniază că este un ritual de protecție și că ajută de asemenea și carierei. Activitatea Liviei nu poate fi explicată. Niciun om de știință nu poate explica eficacitatea ritualului Anti-Jinx Ritual

Cine este misterioasa Liva? Află povestea ghicitoarei care te poate ajuta să atragi bunăstarea.

Anti-Jinx Ritual permite multiplicarea instantanee a bogației

Livia spune întotdeauna că cheia succesului ritualului este să fii deschis și să ai o lumânare cu acțiune inversă. Nu este nevoie de cunoștințe de specialitate pentru a efectua ritualul. Livia  este singura ghicitoare din România care cunoaște secretul ritualului de înmulțire a bogăției, care crește și șansele de a câștiga la jocurile de noroc. Totul depinde de câmpul energetic al lumânărilor, care atrage literalmente bani. Flacăra lumânarii atrage bani. Lumânarea făcută din ierburi magice face ca cel care efectuează ritualul să acționeze ca un magnet care atrage bani și energie pozitivă.

Livia dezvăluie secretul ținut ascus 2500 de ani

În ultimul interviu al Liviei cu noi, ea a decis să dezvăluie secretul ritualului. Cel mai uimitor este faptul că lumânarea atrage bani. Atracția constantă a banilor este rezultatul arderii zilnice a lumânarii. Ghicitoarea a dezvăluit că Anti-Jinx Ritual are proprietăți protectoare și protejează bogăția.

Cunoștințele și familiaritatea cu practicile magice au ajutat o mulțime de oameni. Livia este un invitat frecvent al diferitelor tipuri de panouri de mesaje ezoterice și panouri para-psihologice. Mulțimea anilor ei de experiență în rezolvarea rituală a problemelor oamenilor arată că magia poate ajuta o persoană – schimbând situația financiară și garantând pacea în viață.

!!Te invităm să afli mai multe despre Anti-Jinx Ritual care garanteaza prosperitatea financiară, precum și norocul în viața privată. Folosește cunoștiințele Liviei și ajut-o să te ajute!!

Postat în conformitate cu

24 gânduri pe “Cine este misterioasa Livia? Află povestea ghicitoarei care te poate ajuta să atragi bunăstarea.

 1. o femeie foarte drăguță, poate părea cam băgăciosă dar vrea doar să ajute. Pot doar să o recomand și să vă spun să nu vă fie teamă pentru că chiar știe ce face

 2. Mi-a fost puțin teamă și m-am simțit ciudat să merg acolo… eu, tipul care râdea de chestiile astea… dar până la urmă știu că a meritat!

 3. O cunosc pe această doamnă de mult timp. Mi-a dat întotdeauna sfaturi bune. Văd că a decis să își împartă cunoștințele și cu alții.

 4. nu m-am dus niciodată la ghicitori pentru că îmi era teamă. Se pare că nu aveam niciun motiv să îmi fie frică. E o femeie amabilă care mi-a rezolvat problemele!

 5. Răzvan – O femeie foarte optimistă, toată lumea care a cunoscut-o știe ce bine este să îi asculți sfaturile. Celor care nu au avut ocazia să o cunoascp vreau să le spun doar să o caute pe internet, deoarece ajutorul ei este real, iar ritualul ei anti-ghinion împreună cu lumânarea fac minuni!

 6. Am fost sceptică față de astfel de lucruri, dar fără foc nu iese fum. M-am luptat în viață, și am căutat ajutorul unei ghicitori, iar soarta m-a împins spre Livia. În timpul ședinței m-am simțit cam ciudat, iar ghicitoarea mi-a spus că sunt în pericol să mi se întâmple ceva rău. A folosit magie albă pentru a crea o protecție în jurul meu și mi-a recomandat o lumânare cu acțiune inversă. După ce am plecat de la ea, am simțit o căldură ciudată și în acea seară am trecut printr-o situație periculoasă, dar nu mi s-a întâmplat nimic rău. Mergeam pe jos printr-un tunel și un hoț a încercat să-mi fure geanta, dar, literalmente în același timp, o patrulă de poliție a ieșit din colțul din spate și hoțul a început să fugă. Îl caută de atunci, dar nu mi sa întâmplat nimic și de atunci am făcut ritualul și mi s-au întâmplat multe lucruri bune, așa că vă recomand să încercați, chiar dacă nu credeți, gândiți-vă că nu aveți nimic de pierdut

 7. În timpul întâlnirii, ghicitoarea a făcut un ritual și a recomandat folosirea acestei lumânări, funcționează! Ce se întâmplă acum nu poate fi o coincidență

 8. Am fost întotdeauna un om de știință (lucrez ca dentist) și de aceea am râs întotdeauna de lucruri ca acestea. Când lucrurile au început să se transforme în rău în viața mea nu știam ce să mai fac, și atunci o prietenă mi-a spus că a folosit o ghicitoare și că i-ar fi ajutat. Am dat din cap, eu și ghicitoare? Dar toate se înrăutățeau, și nu mai puteam să dorm știind că nu am de unde să cer ajutor. În cele din urmă am decis să o întreb pe prietena mea despre acea ghicitoare, care s-a dovedit a fi Livia, am mers acolo, a făcut niște ritualuri ciudate și mi-a spus să ard o lumânare cu acțiune inversă. Am făcut-o timp de câteva zile și – deși nu am putut să cred – lucrurile au început să se îmbunătățească în viața mea. Încep să îmi revin încet-încet.

 9. Foarte profesionistă, amabilă, decentă, și nu e doar o înșelătorie să ia bani. După ședință mi-a dat imediat sfaturi despre ce să fac în continuare (cum ar fi acea lumânare cu acțiune inversă) și până acum este foarte bună. Eu o recomand cu siguranță.

 10. am dat peste această ghicitoare nu cu mult timp în urmă, și pot confirma tot ceea ce s-a spus mai sus – este drăguță, profesională, curioasă, dar pentru că vrea să ajute. O impresie foarte pozitivă și chiar ajută.

 11. lumânarea cu acțiune inversă funcționează, trebuie doar să știi cum trebuie să faci ritualul și să urmezi cu strictețe instrucțiunile. Am vizitat-o pe Livia care mi-a spus în detaliu cum să îl fac, așa că știu că îl fac în mod corespunzător și că funcționează pur și simplu așa cum ar trebui. Cei care spun că nu funcționează – faceți greșit ritualul, asta este.

 12. Au fost foarte multe articole pe internet despre această ghicitoare și despre lumânarea cu acțiune inversă (anti-ghinion cred), dar există cineva care a contactat-o în persoană și poate spune ceva mai mult? Știți cum sunt părerile din online – oricine poate spune orice

 13. da, eu am contactat-o, m-am simtit foarte bine după ședință, pentru că ea este în general o persoană draguță și cu siguranță a vrut să mă ajute, mi-a recomandat și lumânarea cu acțiune inversă. deocamdată totul este bine și este din ce în ce mai bine, am avut ceva greutăți recent, așa că aș spune că mă duc înainte

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *