1 Stea2 stele3 stele4 stele5 stele (54 votes, average: 4,90 out of 5)
Încarc...

Cum să îți mărești penisul? Metode invazive si non-invazive

Cum să îți mărești penisul? Metode invazive si non-invazive

Penisul este un atribut al masculinității. Pe deasupra lui există glande, care sunt cele mai delicate și mai sensibile locuri de pe corpul unui bărbat. Glandele sunt ascunse sub prepuț, care dispare în timpul erecției. Cand apare o erecție, două corpuri cavernoase și un corp spongios se umplu cu sânge, ceea ce formează erecția. Din păcate acest lucru este de asemenea sursa multor probleme. Cea mai comună bineînțeles este obsesia legată de mărime. Lungimea medie a unui penis în timpul erecției este în jur de 15 cm. Aproape 90% dintre bărbați trebuie să se obișnuiască cu un penis de această lungime sau chiar mai mică. Există multe metode pentru a mări lungimea sau grosimea unui penis. Sunt metodele invazive, adică operațiile, și cele non-invazive, precum exercițiul, gelurile, cremele, pastilele. Pentru a te bucura din plin de sex, trebuie să te asiguri de faptul că metoda aleasă este sigură și potrivită pentru tine. Alegerea cea bună este cheia pentru a te bucura de sex.

Metode invazive pentru mărirea penisului

Cum să îți mărești penisul? Metode invazive si non-invaziveUna din metode, care obișnuia să fie singura disponibilă este operația chirurgicală . Asemenea proceduri împlică tăierea ligamentelor ce conectează penisul la osul pubian, ceea ce face penisul să atârne mai jos, mărindu-i aspectul. Acest tip de procedură poate face penisul mai mare cu doar 2 cm. De-a lungul următoarelor luni, penisul este întins gradual cu extensoare, care sunt niște dispozitive speciale menite să mărească lungimea și grosimea penisului. Cu toate acestea, prețul pentru o asemenea operație este destul de ridicat, putând depăși câteva mii de lei, făra a menționa faptul că în ciuda avansărilor în medicină, încă pot apărea foarte multe complicații. Sexologii avertizează că principalele consecințe ar putea fi erecțiile neregulate. O altă problemă comună este faptul că penisul de obicei nu nimerește ținta.

Metode non-invazive de mărire a penisului

Există mult mai multe metode non-invazive, spre exemplu cele care nu necesită probleme chirurgicale. Acestea sunt în principal:

  1. Mărire de penis mecanică
  2. Remedii de acasă pentru mărirea penisului
  3. Geluri și alte formule de mărire a penisului.

Remedii de acasă pentru mărirea penisului

Culturi diferite au conceput exerciții speciale care stimulează creșterea penisului în metode non-invazive. Acele exerciții au ca scop alterarea circumferinței penisului și întărirea erecției sau mărirea controlului ejaculării. Acest tip de exercițiu poate fi făcut de un bărbat de unul singur sau cu ajutorul partenerei lui.

  • Prima metodă este tehnica arabă numită alunecarea inelului. Cea mai importantă parte înainte de începerea exercițiului este încălzirea. Înmoaie un prosop mic cu apă călduță și înfășoară-l în jurul penisului. Acesta ar trebui să dureze aproximativ 30 de minute. Mai departe, trebuie să facem penisul să aibe o erecție parțială. Apoi ne lipim degetul mare și arătătorul unul de altul pentru a forma un inel. Punem acel inel în jurul penisului și strângem. Inelul ar trebui să alunece spre glande. Repetați de câteva ori.
  • O altă metodă care se poate face acasă o reprezintă întinderile penisului. Penisul trebuie să fie complet moale. Îl apucăm destul de ferm cu degetul mare și arătătorul în jurul glandelor. Mai departe îl împingem puțin în față. În momentul în care simțim durere ne oprim și îl ținem așa pentru aproximativ 10 secunde. Se repetă cel puțin de trei ori.
  • Ultimul remediu de acasă este răsucirea penisului. Aceasta se face apucând penisul din jurul glandelor și întinzându-l înainte până devine destul de tensionat. Când se simte tensiunea, facem treizeci de cercuri în sensul acelor de ceasornic. După o pauză de aproximativ 30 de secunde facem penisul tensionat din nou și acum facem treizeci de cercuri în sensul invers al acelor de ceasornic. Se repetă de cel putin trei ori.

Înainte de a începe exercițiile este bine să te pregătești înainte. Este bine să scrii lungimea penisului erect și moale înainte de a începe exercițiile. Te va ajuta să îți dai seama dacă exercițiile au efect. Cumpărarea unui lubrifiant este de asemenea o idee foarte bună. Dar cel mai important lucru este să îți amintești de încălzirea dinainte de exerciții. Altfel nu vei obține rezultate. Dar totuși au vreun efect aceste exerciții? Este greu de răspuns la această întrebare. Există într-adevăr metode mai bune și mai eficiente de mărire a penisului.

Mărirea mecanică a penisului.

Cum să îți mărești penisul? Metode invazive si non-invaziveIdeea de a mări mecanic diferite părți ale corpului nu este nouă. Triburile africane au folosit aceste metode pentru a-și mări corpurile de o lungă perioadă de vreme. Totuși, acest tip de soluție are dezavantajele ei. S-a dovedit că după folosirea acestei metode mulți bărbați au probleme cu căpătarea unei erecții, ceea ce face ca aceste întinderi ale penisului să fie complet inutile.

Una din metodele de succes, deși temporare, sunt pompele cu vid pentru penis. Asemenea dispozitive sunt complet sigure și pot ajuta bărbații să capete erecții. Există multe tipuri de pompe disponibile pe piață, de exemplu din sticlă, din plastic, pe bază de baterii sau manuale. Totuși, tipul acesta de mărire a penisului este doar temporară și nu este recomandat oamenilor fără disfuncții erectile.

Această metodă, așadar, este de asemenea ineficientă pentru mărirea permanentă a penisului. Rezultatele sunt de scurtă durată și nu este recomandată oamenilor care pot căpăta erecții cu ușurință.

Geluri si creme pentru mărirea penisului.

Când vine vorba de numărul opțiunilor pentru mărirea penisului, soluțiile farmaceutice sunt cele care conduc într-adevăr. Selecția diferitelor tipuri de geluri, creme sau pastile este enormă. Dar care dintre ele va fi cea mai bună? Unul din factorii ce afectează decizia este acționarea. Câteva remedii funcționează mai bine pentru mărirea penisului, altele se ocupă mai bine de menținerea erecției și mărirea ejaculării. Din această cauză, am decis să îl întrebăm pe expertul, dl. Adrian Popescu. Dl. Adrian a spus că cel mai important lucru de luat in considerare când alegi remediul este să te asiguri că folosirea lui nu vine cu efecte secundare. El spune de asemenea că putem găsi produse pe piață cu un spectru larg de acțiune ce poate ajuta pe toată lumea. Părerea lui este că cel mai bun produs de aici este Penidex Extra. Pacienții săi sunt foarte satisfăcuți după un tratament cu acest remediu incredibil, complet sigur mulțumită ingredientelor sale naturale.
În opinia noastră gelurile și formulele sunt cu adevărat metoda sigură. Când vine vorba de părerile online, putem observa de asemenea că gelurile, pastilele și cremele sunt cele mai selectate soluții pentru o mărire naturală a penisului. Mai mulți bărbați satisfăcuți confirmă că acesta este momentan cea mai bună metodă disponibilă pe piață. Pentru a te ajuta să alegi soluția potrivită, vom include produsele recomandate mai jos.

Titan Gel Cum să îți mărești penisul? Metode invazive si non-invazivePenidex Extra Cum să îți mărești penisul? Metode invazive si non-invazive

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *