1 Stea2 stele3 stele4 stele5 stele (57 votes, average: 4,75 out of 5)
Încarc...

Metode de slăbire – o comparație a modurilor populare de a face față excesului de greutate

Metode de slăbire – o comparație a modurilor populare de a face față excesului de greutate

Se găsesc tot felul de metode de slăbit pe piață, noi diete, noi remedii sau noi tipuri de exerciții. Cineva care vrea să slăbească, care are de ales din atât de multe metode, s-ar putea pierde. O mulțime de metode cer mult sacrificiu, în timp ce altele cer foarte mult timp din partea pacientului. Unele dintre aceste metode oferă rezultate imediate, dar, din păcate, numai pe termen scurt. De aceea momentul în care ne decidem să scăpăm de câteva kilograme în plus este esențial să fie potrivit pentru noi. Din acest motiv astăzi vom afla cele mai bune metode de slăbit și care din ele ni se par cele mai atrăgătoare.

Diete pentru slăbire

Metode de slăbire – o comparație a modurilor populare de a face față excesului de greutatePrimele sunt tot felul de diete. Multe dintre ele se învârt în jurul limitării sau excluderii unui anume element sau a unei întregi grupe de elemente. Majoritatea sunt cu puține calorii, motiv pentru care mulți oameni se simt flămânzi în prima fază, din moment ce numărul de calorii primit este mai mic decât ce cere corpul. Una dintre cele mai populare diete este dieta lui Dunkan. Aceasta este împărțită în două stagii și se bazează, în principal, pe creșterea consumului de proteine și în limitarea produselor care conțin carbohidrați și grăsimi.

Această dietă este știută drept una dintre cele mai bune, dar, de asemenea, are și dezavantajele ei. În primul rând, în anumite cazuri, vă poate dăuna sănătății. Prin consumarea în cea mai mare parte a proteinelor, nu oferim organismului nostru fibre, ceea ce este esențial pentru buna funcționare a intestinelor. Când este utilizat pentru o perioadă mai lungă de timp, dieta ar putea duce la constipații și probleme digestive. O altă dietă care crește în popularitate este dieta Paleo. Se învârte în jurul eliminării produselor care nu erau disponibile pentru consum în timpul paleolitic. De aceea, dieta se bazează pe legume, fructe, ouă, pește și carne, excluzând zahărul și uleiurile. S-ar putea observa că dieta nu necesită pași drastici și nu reduce aportul caloric, ci exclude anumite tipuri de produse. Dar aceasta este mai mult o modalitate de a mânca mai sănătoasă în fiecare zi și este puțin probabil să ducă la o pierdere în greutate. O altă dieta cunoscută în întreaga lume este dieta Copenhaga, care durează 13 zile.

Dieta Copenhaga, comparativ cu altele, oferă o pierdere în greutate foarte rapidă, mulțumită unei limitări stricte de  calorii și carbohidrați. Consumul zilnic de calorii este de numai 600-800 kcal. Este doar o treime din minimul pentru adulți. Produsele permise sunt ouăle, legumele,    fructele într-o cantitate limitată datorită conținutului de zahăr. Observând mai atent, cu această dietă te înfometezi doar. Rezultatele unei astfel de „diete” vor aduce cu siguranță efecte rapide, dar odată ce ne vom întoarce la obiceiurile alimentare normale, greutatea va reveni înapoi, uneori chiar de două ori mai mult să, corpul începând să depoziteze grăsimi.   

Exerciții de slăbire

O altă metodă de scădere în greutate este exercițiul, sportul, o mulțime de activități. Este fără îndoială una dintre cele mai sănătoase modalități de a pierde în greutate. Activitatea ajută la procesele digestive, întărește puternic inimă, îmbunătățește funcționarea întregului corp. Adesea se recomandă să fii activ când ții dietă, chiar dacă este doar o plimbare de o jumătate de oră. A devenit destul de obișnuit în ultima vreme să se facă tot felul de antrenamente organizate de antrenori celebri. Mulți oameni au rezultate foarte bune, pentru că în plus față de pierderea excesului de kilograme se poate obține un corp frumos sculptat. Fiecare dintre aceste antrenamente pregătite trebuie să fie regulat și sistematic. Antrenamentul trebuie să aibe loc de 3-4 ori pe săptămână. Putem alege antrenamentul aerobic sau așa-zisul antrenament cardio. Este foarte eficient în stadiul de început al pierderii în greutate. Un astfel de antrenament se bazează pe exerciții intense pentru o perioadă mai lungă de timp, cel puțin 30-40 de minute. Exemplele includ alergatul, ciclismul, marșul, exercițiile eliptice sau stepper. Cu toate acestea, după o perioadă de timp, antrenamentele cardio nu sunt suficiente și nu dau rezultate suplimentare. Atunci (sau chiar la început) trebuie să adăugăm și antrenamente de rezistență. Ridicarea greutăților, sculptarea mușchilor corpului este excelentă pentru arderea grăsimilor și pentru construirea mușchilor. Face ca aspectul nostru să fie subțire și sănătos.

 Metode de slăbire – o comparație a modurilor populare de a face față excesului de greutate

Suplimente pentru slăbire

Oamenii care nu sunt țin dietă pe termen scurt sau nu fac exerciții regulate aleg, de obicei, tot felul de suplimente pentru pierderea în greutate. Trebuie să fii atent atunci când alegi acest tip de produse, deși multe dintre ele ar putea provoca daune sau nu dau deloc rezultate. Pastilele de pierdere în greutate sunt adesea folosite de oameni care folosesc sportul pentru a pierde în greutate. Este cea mai bună combinație, deoarece rezultatele sunt vizibile mult mai repede decât cu doar cu exercițiile. Există o mulțime de pastile pe piață, iar cele cu cele mai favorabile comentarii sunt cele cu ingrediente naturale și rezultate rapide și, ceea ce este important aici, nu provoacă efect yo-yo. Trebuie să căutați ingrediente cum ar fi fructele de amalaki, fructele goji, guaranul și alte extracte naturale. Astfel de produse funcționează prin arderea grăsimilor și stimularea metabolismului. Aceasta face ca organismul să fie stimulat în mod constant să ardă rapid grăsimea, ceea ce înseamnă  că nu trebuie să ne facem griji cu privire la efectul yo-yo în viitor. Mai jos prezentăm două produse recomandate de cititorii noștri, care au succes în a ajută la scăderea în greutate.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *