1 Stea2 stele3 stele4 stele5 stele (No Ratings Yet)
Încarc...

MuscleUp Patches – plasturi inovativi pentru creșterea masei musculare? Acțiunea, recenzia, prețul, magazinele, efectele și modul de folosire al produsului

muscleup-patches-top

Cum să construiești masa musculară și să îți sculptezi rapid corpul? O mulțime de oameni își pun această întrebare în fiecare zi. O metodă naturală de creștere a circumferintelor corpului sunt antrenamentele de forță și ore epuizante petrecute la sala de sport. Este aceasta singura cale? După cum se arată – nu neapărat. Un produs nou în lumea culturismului a ajuns și pe piața românească – plasturii MuscleUp Patches, despre care se spune că utilizează în acțiunea lor metoda de acupunctură infailibilă și punctele de declanșare. Verificați dacă produsul este în valoare de cumpărare. Citiți articolul de mai jos și aflați mai multe.

Se spune că „umerii, spatele și pieptul – acolo sunt cei mai buni mușchi”, sau „prima dată crește, apoi taie „. Acestea ar putea fi niște fraze pline de umor, dar cu siguranță sunt adevărate. Din păcate, nu toți băieții care visează la un corp ca într-o revistă sportivă au timp și bani să-și petreacă zile întregi făcând antrenamente de forță. Ceea ce ar putea fi o salvare pentru acești bărbați sunt plasturii MuscleUp Patches care ar trebui să poată mări masa musculară într-o perioadă scurtă de timp, chiar până la 10 kilograme de mușchi în decurs de o lună. Chiar este posibil? Vă invităm să citiți despre asta!

MuscleUp Patches – ce sunt și cum funcționează?

Plasturii MuscleUp Patches sunt niște plasturi inovatori de creștere a masei musculare. Produsul este recomandat atât bărbaților, cât și femeilor, indiferent de vârstă. Compoziția lor include testosteron, carnosină și somatropină, motiv pentru care producătorul subliniază faptul că este o formulă naturală, sigură pentru sănătate. Un alt avantaj asupra căruia producătorul atrage atenția este faptul că această metodă determină organismul să înceapă să producă cantități crescute de substanțe care contribuie la creșterea masei musculare de-a lungul timpului.

Potrivit producătorului, toate rezultatele ar trebui să fie eficiente și sunt datorate utilizării cunoștințelor despre acupunctură și punctele de declanșare. După ce localizați corect un punct și lipiți un plasture pe el, ingredientele prezente în produs se absorb perfect în anumite grupuri de mușchi.

Se presupune că plasturii MuscleUp Patches vor funcționa automat, pe trei nivele diferite. În primul rând, ei ar trebui să reducă țesutul adipos, în al doilea rând, ar trebui să dea mai multă energie, chiar până la 70% mai multă și în al treilea rând, construiesc automat mușchii.

Potrivit producătorului, ne putem aștepta la o creștere a masei musculare de un kilogram chiar și într-o singură zi. În plus, acești plasturi ar trebui să reducă cantitatea de grăsime din organism și să facă organismul să se regenereze mai repede după efort fizic.

Plasturii MuscleUp Patches – compoziție. Din ce sunt făcuți acești plasturi?

Producătorul informează cu toată încrederea că plasturii MuscleUp Patches sunt sută la sută eficienți, fiind în același timp sănătoși. Totul datorită formulei unice, care include trei ingrediente principale cu proprietăți foarte largi, și anume:

 • Carnosina – este menită să stimuleze eficient procesul de construire a mușchilor, să mărească volumul acestora și să-și sporească durabilitatea, să dea mai multă putere, să neutralizeze riscul de deteriorare a membranelor celulare;
 • Somatropina – este un hormon de creștere care este responsabil pentru stimularea funcționării țesutului muscular. Este menit să stimuleze și să controleze acțiunea metabolică, să susțină procesul de regenerare a mușchilor cu ajutorul grăsimilor, proteinelor ​​și carbohidraților, precum și să regleze echilibrul mineral;
 • Testosteronul – ar trebui să aibă un impact pozitiv asupra sintezei proteinelor, să sporească masculinitatea și forța.gym-training-muscleup-patches

Plasturii MuscleUp Patches constau din poliester (80%), poliuretan (15%) și acrilic (5%). Producătorul susține că aceste ingrediente au proprietăți hipoalergenice și permit aerului și transpirației să treacă. Aceste ingrediente nu ar trebui să provoace alergii sau iritații ale pielii.

Conform producătorului, plasturii sunt elastici, hipoalergenici și impermeabili, ceea ce înseamnă că se pot lipi cu ușurință de suprafața pielii și nu lasă urme în momentul în care sunt îndepărtați.

Prospectul conține câteva avertismente cărora trebuie să li se acorde atenție în mod special.

 • Plasturele trebuie îndepărtat imediat dacă s-au observat iritații ale pielii.
 • Produsul nu poate fi aplicat pe suprafețe iritate, răni deschise sau pe piele inflamată.
 • Produsul trebuie depozitat într-un loc uscat și răcoros, departe de razele soarelui.
 • Dacă aveți vreo îndoială în legătură cu produsul, producătorul sugerează consultarea unui specialist.

 MuscleUp Patches –mod de utilizare. Unde să lipiți plasturii?

Conform producătorului, plasturii MuscleUp Patches sunt foarte ușor de utilizat, deoarece sunt autoadezivi.

Pur și simplu aplicați-i corect pe punctul de declanșare adecvat, dar nu uitați să curățați și să uscați pielea înainte. Acest lucru va face ca plasturii să se lipească mai bine pe suprafața pielii. Pe de altă parte, când îndepărtați produsul, trageți-l cu o mișcare rapidă și blândă.

Prospectul conține o descriere detaliată a modului de utilizare a plasturilor MuscleUp Patches. Acțiunea lor se bazează pe principiul acupuncturii, motiv pentru care pot fi aplicați doar pe punctele de declanșare corecte. Se spune că produsul trebuie utilizat o lună întreagă. Instrucțiunile sunt incluse mai jos:

 • Zilele 1-2: În prima zi, puneți doi plasturi în crestăturile subclavice, simetric pe ambele părți ale pieptului.
 • Zilele 3-4: Plasturii anteriori trebuie îndepărtați și înlocuiți cu unii noi, sub piept, simetric pe ambele părți ale mameloanelor.
 • Zilele 5-6: Plasturii vechi trebuie înlocuiți cu unii noi, care trebuie aplicați la nivelul ombilicului, simetric pe ambele părți ale acestuia.
 • Zilele 7-8: Plasturii anteriori trebuie înlocuiți cu unii noi, lipiți pe partea din față a coapselor, simetric pe ambele părți ale acestora.
 • Zilele 9-10: Feliile anterioare trebuie înlocuite. Așezați încă două în punctele centrale ale umerilor, simetric pe ambele părți.

 MuscleUp Patches – efectele acțiunii și efectele secundare

Conform producătorului, efectele utilizării plasturilor trebuie să fie deja vizibile după prima zi. Toată lumea care decide să urmeze tratamentulfitt-girl poate câștiga chiar și 10 kilograme de masă musculară pură pe lună. Muschii trebuie să crească într-un mod natural și neinvaziv, fără a afecta organismul.

Potrivit ofertei, în concentrația potrivită, plasturii MuscleUp Patches ar trebui să aibă următoarele efecte:

 • Creșterea masei musculare cu 9-11 kilograme;
 • Sculptarea mușchilor abdominali (așa-numitele pătrățele);
 • Susținerea procesului de reducere a țesutului adipos;
 • Îmbunătățirea musculaturii trapezoidale;
 • Dezvoltarea musculaturii piciorului și a spatelui;
 • Obținerea a până la 70% mai multă energie;
 • Îmbunătățirea stării organismului;
 • Creșterea rezistenței;
 • Impact pozitiv asupra atractivității și a bunăstării.

Producătorul subliniază faptul că, atunci când folosim plasturii, nu trebuie să ne facem griji în legătură cu nici un fel de efecte secundare, din contră – acești plasturi au doar proprietăți de promovare a sănătății – îmbunătățesc circulația sângelui, adaugă puteri vitale și întăresc corpul în timpul exercițiilor fizice și al odihnei.

 MuscleUp Patches – magazine și preț. Okazii, farmacii

Plasturii MuscleUp Patches sunt complet noi pe piață, motiv pentru care produsul este disponibil numai pe site-ul oficial al producătorului. Alte site-uri web, cum ar fi okazii, nu distribuie acest produs. Dacă găsiți acest produs acolo, este cu siguranță un fals. Singura sursă sigură de a cumpăra acești plasturi site este site-ul producătorului.

Produsul în sine nu este prea ieftin, însă producătorul explică faptul că acest lucru se datorează faptului că este un produs profesionist și specializat, iar costurile sale de producție sunt foarte scumpe. Cu toate acestea, producătorul s-a gândit la consumatoru și, uneori, oferă reduceri. Există chiar momente când produsul este redus cu 62%. Prețul obișnuit al plasturilor este de 318 RON dar cu o reducere, produsul poate fi comandat la un preț de până la 159 RON. Este o afacere foarte bună și credem că este o idee bună să așteptați reducerile ocazionale.

Persoanele interesate să cumpere plasturii MuscleUp Patches trebuie să completeze un formular scurt și apoi să vireze banii în contul bancar furnizat. După plasarea comenzii, livrarea poate fi așteptată după două-trei zile.

 MuscleUp Patches – recenzii utilizatori

Plasturii MuscleUp Patches sunt noi pe piață, ceea ce înseamnă că numărul de comentarii pe Internet ar trebui să fie foarte mic. Am fost surprinși, deoarece Internetul este plin de comentarii (în general) pozitive asupra acestui produs. Câteva dintre ele sunt prezentate mai jos:

Bogdan89: Antrenorul meu personal, care m-a ajutat sa ajung la forma perfecta de-a lungul anilor, mi-a recomandat plasturii MuscleUp Patches. Produsul părea destul de ciudat, deoarece cum ar putea un plasture să provoce o creștere a masei musculare? Totuși, am decis să încerc. Rezultatele vorbesc de la sine – plasturii chiar funcționează! După doar o săptămână, greutatea mea a crescut cu 5 kilograme. Au fost 5 kilograme de mușchi puri! Nu mi-a venit să cred! În plus, am avut mai multă energie, putere și voință de a merge la sală. M-am simțit mai masculin ca niciodată. Recomand acest produs! Funcționează!


Cezaraa: Mă duc la sală de mulți ani și îmi muncesc corpul din greu. Dar era dificil pentru mine să dezvolt contururi vizibile ale mușchilor stomacului și brațelor. Prietenul meu mi-a recomandat un produs nou – plasturii MuscleUp Patches. La început, am crezut că sunt doar pentru tipi. Așa cum se vede, sunt și pentru fete! Ingredientele plasturilor au funcționat bine pentru mine, deoarece mi-au redus țesutul adipos și am pus câteva kilograme de mușchi puri în locul lui. Nu mă satur să mă uit la corpul meu. Jur, acest produs este minunat, îl recomand și doamnelor!


Mihai U.: Acești plasturi sunt incredibili – musculatura continuă să crească ceva de speriat! De fapt, nu este surprinzător, deoarece acest produs utilizează cunoștințe de acupunctură care nu au dezamăgit pe nimeni. Am început doar de curând să folosesc acest produs, dar deja știu că vom fi cu siguranță împreună pentru mult timp. Foarte recomandat!

 Plasturii MuscleUp Patches – merită cumpărați? Concluzia noastră

MuscleUp Patches este un produs inovativ complet nou pe piața românească. Această formulă surprinzătoare, combinată cu acupunctura și punctele de declanșare, este un succes atît în lumea culturismului, cît și în rândul oamenilor obișnuiți care doresc să ofere corpului un aspect atrăgător. Plasturii sporesc semnificativ creșterea masei musculare, reduc excesul de grăsime și dau putere și energie și produc cantități mari de testosteron.

Având în vedere descrierea producătorului și comentariile de la utilizatori (care sunt întotdeauna cea mai fiabilă și mai precisă sursă de informare), putem recomanda cu ușurință acest produs și îi încurajăm pe cititorii noștri să îl încerce. Produsul este sigur, are ingrediente naturale, nu este invaziv și nu are nimic altceva decât beneficii. Ce altceva mai putem cere?

Iar tu, ce crezi despre acei patch-uri? Ești interesat să îi cumperi? Abia așteptăm să îți citim comentariile, pentru care suntem recunoscători ca întotdeauna!

ATENŢIE!
muscleup-patches-opakowanie2
Acum, până la 70% mai ieftin! Reducerile sunt valabile până în data de 23.59

Plasturii MuscleUp Patches sunt un lucru nou în lumea sportului! Aceștia accelerează creșterea masei musculare folosind metoda acupuncturii și punctele de declanșare în acțiunea lor.

O zi este un kilogram de masă musculară! Doar aplică un plasture pe locul potrivit – este foarte ușor!

Nu fi veriga slabă, comandă plasturii MuscleUp Patches chiar astăzi și bucură-te de un corp sculptat și atractiv!


Reducerile sunt valabile până în data de 23.59

Din cauza epuizării stocului, reducerile sunt pentru o perioadă limitată.

Reduceri speciale: REDUCERE 159 RON+ rambursarea banilor în caz că nu sunteți satisfăcut de produs

Obține reducerea

7 gânduri pe “MuscleUp Patches – plasturi inovativi pentru creșterea masei musculare? Acțiunea, recenzia, prețul, magazinele, efectele și modul de folosire al produsului

 1. Uimitor! Chiar îmi place articolul. Onest, clar și ușor de înțeles! Articolul m-a convins să cumpăr acest produs. Funcționează grozav pentru mine!

 2. Nu am găsit NICIODATĂ un produs care să fie atât de eficient! La început nu am crezut în acești plasturi, dar funcționează ca nimic altceva! 😮

 3. pentrru mine, funcționează perfect. L-am comandat acum ceva timp și sunt foarte impresionat! Mai bun decât alte preparate și suplimente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *