1 Stea2 stele3 stele4 stele5 stele (No Ratings Yet)
Încarc...

Nano Armor 600 – ce este? Compoziție și acțiune

Nano Armor 600

Fiecare proprietar de mașină dorește să protejeze caroseria. Înlocuirea lacului implică o cheltuială mare. Într-un magazin profesionist, costă între 3 și 10.000 de lei. În plus, acest proces este obositor și durează foarte mult timp. Ca să nu mai spunem de curățarea specială, de dezruginirea, de degresarea și de lustruirea suprafeței pe care dorim să o vopsim.

Mulți oameni încearcă soluții mai ieftine. Unii se decid să cumpere markere care ar trebui să acopere zgârieturile, alții preferă acoperirea mașinii cu folie, cu cauciuc sau aerograf. Din păcate, puțini încearcă să elimine cauza și se concentrează pe camuflarea efectelor. În acest caz, merită să vă intereseze produsele speciale care protejează vopseaua împotriva deteriorării, accentuând în același timp culoarea și dându-i strălucire. Efectele vizuale pot fi într-adevăr satisfăcătoare, iar costul este mult mai mic.

Am băgat la microscop noul produs de pe piață – Nano Armor 600. Produsul este conceput pentru a proteja și lustrui caroseria. Este aceasta o măsură eficientă și sigură? Haideți să aflăm despre funcționarea sa, prețul și opiniile despre produs.

Nano Armor 600 – Compoziție și acțiune

Nano Armor 600 este „sticlă lichidă”. Scopul său este să sigileze și să consolideze vopseaua caroseriei. Formula produsului conține siliciu, ceară și substanțe de lustruit. Conform ofertei, acest produs, spre deosebire de celelalte de acest tip, este durabil. Efectul protecției și luciului poate dura până la câteva săptămâni după aplicarea lichidului. În plus, în cazul unei eventuale ploi sau a spălării mașinii, aceasta ar trebui să fie încă strălucitoare și rezistentă la deteliorări. Potrivit producătorului, doar câteva straturi sunt suficiente pentru ca preparatul să ne protejeze complet mașina.

Produsul ar trebui de asemenea să:blue shiny car

 • protejeze culoarea caroseriei,
 • furnizeze strălucire,
 • fie universal și poate fi folosit de toți utilizatorii de autovehicule; Potrivit pentru toate tipurile de vopsea
 • protejeze suprafața vopselei împotriva coroziunii, fisurilor, zgârieturilor și a altor micro-deteriorări.
 • prevină micro-cultivarea,
 • asigure protecție împotriva lichidelor alcaline utilizate la spălarea mașinii, producă un efect hidrofob, adică în practică trebuie să respingă apa pentru a extinde durabilitatea protecției caroseriei auto.

Pe site-ul oficial al producătorului putem afla și ce vom găsi exact în setul Nano Armor 600. Cumpărând produsul, primim:

 • aplicator care va facilita aplicarea produsului pe suprafețe,
 • mănușă de vinil,
 • instrucțiuni de utilizare a produsului

În plus, lustruirea cu acest produs poate dura aproximativ 30 de minute.

Cum se utilizează Nano Armor 600?

Produsul trebuie utilizat conform instrucțiunilor producătorului, astfel încât să funcționeze eficient. Este bine să spălați bine mașina înainte de a utiliza Nano Armor 600. Suprafața curățată trebuie să fie curată și nivelată. Următorul pas este degresarea caroseriei și aplicarea lichidului. Potrivit producătorului, putem folosi aplicatorul sub forma unui burete sau a unei pânze din microfibră. Apoi, frecați produsul în caroseria mașinii. Repetați operația de mai multe ori pentru a scăpa de posibilele dungi de la suprafață. Cu Nano Armor 600, am obținut protecția și strălucirea caroseriei mașinii timp de câteva minute. Producătorul recomandă aplicarea a 6 straturi ale produsului. În acest fel, vom proteja complet mașina împotriva factorilor externi.

Nano Armor 600 – efectele utilizării

Principalul avantaj al folosirii Nano Armor 600 este protejarea și lustruirea caroseriei. De asemenea, producătorul susține că, folosind acest lichid, vom obține beneficii suplimentare.

Despre Nano Armor 600 se spune că:

 • este ușor de utilizat,
 • protejează vopseaua împotriva micro-daunelor, împotriva substanțelor chimice puternice,
 • sigilează caroseria,
 • consolidează culoarea,
 • lustruiește suprafețele,
 • asigură un efect hidrofob.

În plus, distribuitorul garantează că suprafața îngrijită și strălucitoare a caroseriei crește valoarea mașinii înainte de o posibilă vânzare.

Nano Armor 600 – de unde îl puteți cumpăra? Preț, magazin

Prețul Nano Armor 600 pe siteul oficial este de 159 lei. Ocazional, producătorul oferă reduceri. Cel mai bine este să cumpărați un produs la reducere, pentru a vă economisi banii.

Putem achiziționa produsul original doar prin intermediul magazinului online oficial al distribuitorului. Nu uitați, comandarea de pe alte siteuri implică riscuri. Cel mai bine este să cumpărați de la o sursă de încredere, nu să cumpărați un produs defect.

Nano Armor 600 – părerea utilizatorilor, comentarii de pe forum

Nano Armor 600 este o noutate completă, așa că a fost dificil să găsim păreri despre el. Am decis să publicăm comentarii găsite pe forumuri. Iată câteva dintre ele:

Marius_01: Prietenii îmi spuneau că în sfârșit ar trebui să-mi spăl mașina. Doar că o duceam regulat la spălat. Nu am vrut să recunosc că era vina caroseriei. Mașina nu era veche, dar vopseaua trebuia reîmprospătată. Am cumpărat Nano Armor 600 pentru a restabili strălucirea caroseriei. După câteva zile am primit pachetul. În interior, am găsit produsul, aplicatorul și instrucțiunile. Am curățat mașina conform instrucțiunilor producătorului și am început să lustruiesc. La început am fost sceptic, dar după câteva straturi am văzut diferențe. Mașina părea nouă! Cel mai amuzant a fost modul în care au reacționat prietenii mei. Sigur că au fost șocați și toată lumea a vrut să știe ce am făcut, că mașina arată de milione. Într-adevăr un produs excelent, recomand.

Robert: Am cumpărat o mașină nouă, de aceea căutam un produs eficient care să protejeze eficient vopseaua. Nu o ascund, am vrut să evit zgârieturile și decolorările care nu arată foarte bine. În căutarea produsului perfect, am dat peste Nano Armor 600. Oferta mi s-a părut încurajatoare, de aceea am cumpărat produsul. După două săptămâni de utilizare, trebuie să recunosc că lichidul a oferit o protecție excelentă caroseriei, îmbunătățind în același timp aspectul acesteia. În opinia mea, a fost decizia corectă. Vopseaua este protejată și strălucitoare, ce mai poți să-ți dorești? Va fi util pentru fiecare proprietar de mașină.

Nano Armor 600 – părerea redacției

Conform zicalei „este mai bine să previ decât să vindeci”, merită să luați un produs eficient și sigur pentru protejarea vopselei. Potrivit utilizatorilor, Nano Armor 600 nu numai că protejează caroseria, dar întărește culoarea și îi conferă strălucire. Pentru aceasta, produsul este convenabil, ușor de utilizat, deci nu trebuie să aveți experiență pentru a vă putea polișa mașina cu acest produs. Cu siguranță, mașina îngrijită și strălucitoare va fi cartea dumneavoastră de vizită. Merită să aveți grijă de protecția caroseriei de astăzi, pentru a preveni deteriorarea și murdăria. Nano Armor 600 a îndeplinit toate promisiunile producătorului, după cum reiese din feedback-ul pozitiv de pe forum. Pe scurt, produsul merită atenție.

Ați folosit vreodată acest tip de produs? Ați folosit deja Nano Armor 600? Cum evaluați acest produs? Asteptam comentariile voastre.

UWAGA!
ecoquantum saver produkt
REDUCERE 50%! Reducerile sunt valabile până în data de: 11.59 pm
ecoquantum saver produkt

 


Reducerile sunt valabile până în data de: 11:59 pm

Din cauza epuizării stocului, reducerile sunt pentru o perioadă limitată

Reduceri speciale: REDUCERE 50% + rambursarea banilor în caz că nu sunteți satisfăcut de produs

Obține reducerea

Postat în conformitate cu

22 gânduri pe “Nano Armor 600 – ce este? Compoziție și acțiune

 1. E bun pentru a mea datorită acestor tratamente, se vede că e bine întreținută și chiar dacă este o 1.9 GLD din anii 90, arată foarte bine și nu aș schimba-o pe nici o altă mașină modernă.

 2. Pe dinauntru … păi, pe Audiuri le mănâncă rugina cu timpul. Când l-am luat pe al meu, am făcut restaurările necesare ca să nu am probleme și să nu îl mănânce rugina pe dinauntru.

 3. Eu unul pot doar să îl recomand. După câteva ploi, vopseaua mașinii încă arată grozav datorită stratului protector dat de nano armor. Dacă vrei o mașină polișată, merită avut

 4. Cu zgârieturile… presupun că nu sunt zgârieturile făcute de cetățenii binevoitori pe care i-ai blocat cu mașina ci cele care apar după ani de folosire a mașinii :))

 5. Am comandat acest Nano Armor și l-am folosit pe mașina mea. Efectul a fost ca a umplut zgârieturile mici și a creat un strat protector pentru vopsea, ca o sticlă alunecoasă ca apa să nu rămână pe vopsea și să se scurgă repede. Efectul durează mult timp ceea ce, în opinia mea, face ca produsul să merite fi recomandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *