1 Stea2 stele3 stele4 stele5 stele (49 votes, average: 3,02 out of 5)
Încarc...

Ce este Penirium? Pareri, functioneaza, compozitie – Pastile pentru marirea penisului

Penirium - Pareri, Efecte, Compozitie - Pastile pentru marirea penisului

Nu sunt multumit de marimea penisului tau? Nu face sex vă aduce satisfacția de așteptat? Poate că partenerul tău se plânge de performanța în pat? Cautati idei pentru a face față cu asta? Penirium vine vorba de salvare. Un produs nou-nouț pe piață de „probleme” de sex masculin. Este un supliment alimentar, care este proiectat pentru a imbunatati performantele sexuale. Conform producătorului aceasta afectează și mărește penisul de până la 7,5 cm și 2,5 cm în circuit și crește duritatea și sânge fluxul. De asemenea, barbatii lauda mai mult si orgasme mai puternice.

Penirium – Compozitie 

L-Carnitina – ajută la transportul acizilor grași și crește rezistența. muschii oxigenați, creste motilitatea spermatozoizilor si nivelul de testosteron din organism.
L-Arginina – dilată vasele de sânge, îmbunătățește circulația sângelui, ceea ce face mai ușor de sânge pentru a ajunge la organele sexuale.
LYSINE – joacă un rol esențial în producerea de colagen în organism. Ea stimulează producția de hormoni, care sunt responsabile pentru dorinta sexuala
PUMPKIN SEED EXTRACT – reduce cantitatea de prostaglandină conținută în țesutul de prostată, îmbunătățește funcționarea cavernos
ZINC – Responsabil pentru producerea celui mai important hormon masculin, care afecteaza libidoul, care este testosteronul.
GINSENG – Îmbunătățește vitalitatea, dă energie, stimulează organismul. Ea stimulează secreția de adrenalină, consolidarea și aprofundarea senzațiile sexuale.
EKSTRAKT DE LA sarsaparilla, merișor, RĂDĂCINA LICORICE SI MACA ROOT – în calitate de afrodisiace naturale – cresterea dorintei sexuale, calitatea și cantitatea spermei, sprijinirea vaselor sanguine dilatarea în special în penis.

Penirium – Efecte

Penirium - Pareri, Efecte, Compozitie - Pastile pentru marirea penisului

  • creșterea în lungime a penisului
  • mareste circulatia din penis
  • imbunatateste starea sexuală
  • stronger si orgasme mai lungi
  • creste și îmbunătățeste circulației sanguine în vasele din penis

Este demn de menționat faptul că viața sexuală pretențiile producătorului Penirium îmbunătățite pentru a susține chiar și după terminarea suplimentarea. Întreruperea tratamentului nu ne duce înapoi la punctul de plecare.


Produs extrem de eficient pentru marirea penisului! Aflați cum puteți să deviniti un obiect al dorinței femeilor!


Penirium – Pareri

Penirium - Pareri, Efecte, Compozitie - Pastile pentru marirea penisuluiO mare parte din oameni recunosc că Penirium le-a ajutat la îmbunătățirea performanțelor sexuale, mai mult vă rugăm să o femeie, dar există și alții care nu au obținut rezultate satisfăcătoare. Fiecare dintre este de acord cu faptul că nu a văzut efectele secundare ale unei istorii de tratament. În multe cazuri, chiar dacă real îmbunătățirea libidoului, nu-l traduce la sfârșitul anului cu privire la creșterea lungimii și a grosimii penis, la fel de diferit de performanțele furnizate de fabricant. Sam trebuie să evalueze dacă Penirium este potrivit pentru tine.


Citeste mai mult:

Cine este Adrian Popescu? Află povestea unui bărbat care a schimbat viețile multor bărbați
Cum să îți mărești penisul? Metode invazive si non-invazive
Metode de slăbire – o comparație a modurilor populare de a face față excesului de greutate

7 gânduri pe “Ce este Penirium? Pareri, functioneaza, compozitie – Pastile pentru marirea penisului

  1. Un alt produs pentru marirea penisului, eficient sau interesant, pentru că am încercat 2, și var a fost oribil …; /

  2. Penis este erectii mult mai greu și mai puternice și este, în general, prelungește erecție cm, dar într-un fel nu se traduce probabil, uita-te ca -mi singurul reușit să realizeze 2cm, dar toate în tot ce am mâncat două pachete.

    1. În opinia mea, pentru bani nu destul merită, pentru că 1 cm, astfel scorul mediu în comparație cu ceea ce au scris pe oferta penirum. a fost 2-3 ori mai ieftin, deoarece ar putea fi în valoare de

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *