1 Stea2 stele3 stele4 stele5 stele (26 votes, average: 4,78 out of 5)
Încarc...

Snail Farm – recenzii, acțiune, preț. Ne va întineri serul de melci?

snail farm TOP

Snail Farm este un ser creat pe bază de mucus de melci, conține complexul SYN®-AKE, care acționează ca botox natural: relaxează mușchii faciali tensionați și umple ridurile. Poate serul pe bază de mucus de melci Snail Farm să lumineze decolorările și cicatricile și să întinerească pielea?

În Asia există multe tratamente de îngrijire care se bazează pe utilizarea – într-un mod natural și sigur – a animalelor. Acestea nu au de suferit iar noi ne putem lauda cu efecte senzaționale. Un exemplu este pedichiura biologică, în timpul căreia niște pești mici mănâncă epiderma moartă de pe picioare. O altă metodă la fel de interesantă este utilizarea șecreției melcilor în îngrijirea corpului și a pielii feței.

Secreția acestor animale are scopul de a vindeca răni minore, de a reconstrui epiderma și de a reda delicatețea pielii. Specialiștii asiatici cred că mucusul de melc folosit în mod regulat – în creme, seruri și în măști textile – poate ajuta la păstrarea aspectului mai tânăr al pielii noastre. Este adevărat? Ne poate ajuta serul bazat pe mucus de melc – Snail Farm – să ne întinerim tenul?

Snail Farm – recenzii, acțiune, preț

Snail Farm – ce este? Care este componența sa și cum funcționează?

Snail Farm este un ser creat pe baza mucusului melcilor giganti africani (Achatina). Specialiștii în cosmetologia coreeană au creat o rețetă pentru un elixir pe baza secreției acestor animale, datorită proprietăților sale nutriționale. Melcii folosesc mucusul pentru a repara daunele și pentru a deschide și a închide cochilia.

Serul Snail Farm conține complexul SYN®-AKE, care acționează ca un botox natural pentru piele care relaxează mușchii faciali tensionați și umple ridurile. Potrivit producătorului, acest scop specific este și îmbunătățirea stării pielii noastre, stimulând producerea de colagen, lăsând-o netedă și elastică. Complexul SYN-AKE – la fel ca veninul de șarpe – a fost creat pe baza aminoacizilor bioactivi, deci este și potrivit pentru combaterea ridurilor, a pielii gri, dar și atunci când tenul nostru se confruntă cu decolorări și iritații. Serul Snail Farm se presupune că regenerează, mărește și hidratează pielea feței.

Snail Farm – de unde se poate cumpăra serul? Preț, farmacie, okazii

Prețul pentru serul Snail Farm este de 159 RON (după reducere). Livrarea este disponibilă în toată România, iar coletele sunt livrate în decurs de 5 până la 10 zile lucrătoare.

Deși serul nu este disponibil în farmacii, îl puteți cumpăra pe okazii sau pe site-ul producătorului. Merită să acordăm atenție locului de unde ne cumpărăm produsele, deoarece se întâmplă adesea ca pe site-urile neoficiale să se găsească produse contrafăcute. Dacă decideți să cumpărați serul „Snail Farm”, merită să o faceți direct de pe site-ul producătorului. Doar o astfel de achiziție garantează cea mai înaltă calitate și siguranță.

Snail Farm – recenzii după utilizare

Descrierea produsului pare promițătoare, motiv pentru care am decis să cităm utilizatorii care au folosit serul Snail Farm. Iată ce am aflat despre acest produs:

 Natalia @ szqa

Îmi place să experimentez cu îngrijirea pielii feței. De aceea, am comandat de curând cosmetice din Coreea pentru că îmi plac compozițiile lor inovatoare. Acestea se bazează adesea pe ingrediente care nu sunt disponibile în România. Cu toate acestea, comenzile dese din străinătate însemnau cheltuieli mari… Deci, am început să caut produse cosmetice similare pe piața internă. Am găsit serul Snail Farm pe internet și l-am comandat imediat fără ezitare. După patru zile am primit coletul, nu am putut rezista și l-am deschis imediat. Înauntru era o sticlă frumoasă, albă cu verde. Folosesc serul de peste o lună și am observat deja efecte pozitive. Tenul meu este luminos, vizibil hidratat și elastic. Am impresia că serul întărește ușor pielea. Sunt mulțumită, de aceea îl recomand tuturor femeilor cărora le plac noutățile cosmetice și își doresc să își îmbunătățească condiția pielii 🙂

 

ateloiv_melisa

Întotdeauna am avut probleme cu tenul meu. În adolescență am avut acnee, iar acum, în ciuda celor 52 de ani, încă mă lupt cu coșuri… de asemenea, riduri, decolorări; pielea este mai umflată (mai ales când mă trezesc dimineața) 🙁 nu știam ce să mai fac, am încercat diverse suplimente alimentare, creme și unguente. Nimic nu a ajutat și am început să mă întreb de ce mai cheltuiesc bani pe produse care nu mă ajută. În cele din urmă, prietena mea mi-a recomandat serul Snail Farm, și de atunci l-am comandat în mod regulat, în acest moment am folosit deja 3 sticle 🙂 Am observat că forma feței s-a îmbunătățit, ridurile sunt mai puțin vizibile și pielea își recapătă strălucirea. Acum mă simt mai încrezătoare și mai atrăgătoare. Toate acestea datorită mucusului de melc, cine s-ar fi gândit? 🙂 Vă recomand din tot sufletul! 

Snail Farm – recenzii, acțiune, preț

Snail Farm – Câteva cuvinte de la editor

Pe multe forumuri de pe internet am găsit o mulțime de feedback pozitiv despre serul Snail Farm. Majoritatea utilizatorilor au observat efecte benefice după utilizarea acestui produs. Acești oameni au observat strălucirea pielii, etanșeitatea pielii, contururile feței și hidratarea. Opiniile despre acest produs au fost entuziaste, deci putem recomanda utilizarea acestuia și altora.

Pe scurt, serul Snail Farm este un mod ușor și plăcut de a ameliora sau reduce problemele de piele cum ar fi ridurile, uscarea, inflamația, decolorarea și cicatricile. Credem că acest produs poate fi folosit nu numai de către femei, ci și de bărbați.

Vă invităm să vă spuneți părerile în comentarii.

Întinerirea elixirului cu efect botox – acțiune confirmată de utilizatori! Faceți clic și vedeți că tenul cu vârsta de 10 ani este la îndemână!

3 gânduri pe “Snail Farm – recenzii, acțiune, preț. Ne va întineri serul de melci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *