1 Stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Încarc...

Tantum Rosa – este eficace? Opinii, preț

Tantum Rosa TOP

Tantum Rosa este un preparat cu proprietăți antiinflamatorii, analgezice, anestezice și antiseptice. Vine sub formă de soluție vaginală. Este inodor. Destinată tratamentului diferitelor afecțiuni ale zonei intime. Îmbunătățește simptomele infecțiilor din zona intimă?

Infecțiile intime sunt o problemă pentru multe femei. Senzațiile de arsură, mâncărimea și înroșirea vulvei sunt unele dintre simptomele unei infecții în zona intimă. Nu toate femeile cu simptome se adresează medicului. Ce pastile ar trebui folosite pentru infecțiile intime? Este Tantum Rosa un medicament eficient fără prescripție medicală pentru boli intime?

Tantum Rosa – ce este? Acțiune

tantum-rosaTantum Rosa este un medicament antiinflamator, analgezic, anestezic și antiseptic. Preparatul are forma unei soluții vaginale.

Ambalajul conține cinci sticle de 140 ml de unică folosință. Producătorul garantează aplicarea rapidă a medicamentului și igiena utilizării. Produsul are miros de trandafir și vine de asemenea și sub formă de plicuri – pulbere pentru soluție. Un plic trebuie dizolvat în 0,5 litri de apă.

Preparatul a fost disponibil pe piață timp de 20 de ani. Este destinat utilizării în tratamentul diferitelor afecțiuni ale mediului intim.

Tantum Rosa – compoziție și utilizare

Preparatul este de 100 ml de soluție vaginală care conține 0,1 g clorhidrat de benzidamină (benzhidaminhidrat). Produsul include, de asemenea, substanțe auxiliare cu efecte cunoscute: clorura de benzalconiu. Este un medicament antiinflamator nesteroidian. Datorită ingredientului activ, preparatul are rol:

  • anti-inflamator,
  • analgezic,
  • anestezic local,
  • dezinfectant,

Preparatul trebuie pregătit în mod corespunzător înainte de utilizare. Pentru a pregăti flaconul, deșurubați capacul de protecție care protejează aplicatorul. Apoi trageți vârful aplicatorului până auziți un clic. Extracția completă a aplicatorului permite deblocarea supapei și clătirea.

>>Citește:  Cum să scapi în mod eficient și sigur de vene varicoase și edemul picioarelor?

Doza zilnică a produsului este 1 – 2 clătiri vaginale. Auto-tratamentul nu trebuie să depășească 7 zile. În tratamentul simptomelor vulvovirusului și colului uterin, precum și în prevenirea pre- și post-oftalmică în ginecologie, producătorul recomandă clătirea vaginului cu o soluție de 1 până la 2 ori pe zi, în funcție de severitatea simptomelor. Producătorul garantează rezultate optime după cel puțin 3 zile de utilizare.

Tantum-rosaÎn cazul plicurilor cu pulbere, plicul trebuie dizolvat în 0,5 litri de apă fiartă și răcită.

Tratamentul afecțiunilor și simptomelor vulvovaginitei și colului uterin, precum și profilaxia pre- și postoperatorie în ginecologie: clătiți vaginul cu soluția obținută din dizolvarea unui conținut de plic o dată sau de 2 ori pe zi.

Tratamentul simptomelor vulvei și puerperitelor: o dată, în exterior, pentru spălarea perineului cu o soluție obținută prin dizolvarea unui conținut de plic, de la 1 până la 2 ori pe zi.

Tantum Rosa – indicații și contraindicații

Utilizarea produsului este recomandată femeilor cu afecțiuni intime și infecții vaginale. După cum subliniază producătorul, preparatul tratează simptomele (arsură, durere, prurit, descărcare vaginală, roșeață, umflături) în:

  • inflamația vaginului și a vulvei,
  • curs de cervicită de diferite origini,
  • după chimioterapie și radioterapie,
  • profilaxie înainte și după intervenții chirurgicale ginecologice.

Principala contraindicație raportată de producător este hipersensibilitatea la substanța activă sau la oricare dintre ingrediente.


Cum de a stimula libidoul feminin? Există un mod foarte eficient! Faceți clic și verificați!


Tantum Rosa – recenzii

Problema infecțiilor intime și infecțiilor vaginale este obișnuită. Forumurile sunt pline de opinii cu privire la efectele produselor fără prescripție medicală pentru disconfort intim. Aici sunt câteva dintre ele:

Ioana, 32 de ani: De ceva timp, aveam un prurit puternic al părților intime și descărcări vaginale. Specialistul a diagnosticat o infecție intimă și o inflamație fungică. Am folosit toate produsele pentru infecțiile vaginale. Nici unul dintre ele nu m-a ajutat 100%. Pe internet am dat peste Tantum Rosa și am decis să îl încerc. Am folosit produsul în conformitate cu instrucțiunile producătorului și chiar ușurează pruritul și arderea. Cu toate acestea, infecția nu a dispărut. Se pare că trebuie să caut ceva mai eficient.

 

Sanda, 40 de ani: Senzația neplăcută de arsură s-a intensificat după chimioterapie. Căutam ceva care să nu-mi irite pielea și să scape de durere. Prietena mea ma sfătuit să încerc Tantum Rosa. Am avut mari speranțe pentru acest produs. Care este opinia mea? Nu m-a ajutat complet, dar a avut un efect revigorant.

Tantum Rosa – revcenzia efectelor

 

Tantum Rosa – este eficace? Este acest preparat cea mai bună opțiune de medicament fără prescripție medicală pentru boli intime? Din opiniile citite, se pare că produsul nu respectă pe deplin garanțiile producătorului. Opiniile utilizatorilor nu sunt clar pozitive. Majoritatea nu au observat modificări semnificative. Produsul a atenuat bolile, dar nu a tratat infecțiile intime sau vaginita. Aceasta este o indicație pentru noi că produsul nu este 100% eficient în tratarea simptomelor precum descărcările vaginale sau senzația de arsură în părțile intime. Nu putem recomanda acest produs, dar decizia vă aparține.

Ați folosit Tantum Rosa? V-a ajutat să scăpați de infecția intimă? Cum îi evaluați eficacitatea? Vă invităm la discuții în comentarii.

4 gânduri pe “Tantum Rosa – este eficace? Opinii, preț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *